Дарик публикува проучване за ревматолозите в София

Д-р Опаранов, проф. Коларов, проф.Рашков и доц.Стоилов се ползват с най-голямо доверие сред колегите си

През 2011 г. Дарик радио започна представително изследване за столицата, което да определи'Най-добрите лекари в София'. Това е първото по рода си проучване, направено със съдействието на „Галъп Интернешънъл', което обхваща основните специалности в медицинската професия.

Лекари от 24-те най-големи столични болници посочиха най-добрите в своята специалност чрез проучването на Дарик радио със съдействието на'Галъп Интернешънъл'„Най-добрите лекари в София'. 298 лекари в 38 специалности получиха най-много препоръки от страна на колегите си.

Дарик припомня, че целта е не да се направи класация, а във всяка специалност да бъде посочен определен брой лекари, получили най-голямо доверие от своите колеги. Според проучването в областта на ревматологията д-р Бойчо Опаранов, проф. Златимир Коларов, проф.Рашо Рашков и доц.Румен Стоилов се ползват с най-голямо доверие сред колегите си.

Тъй като начинът, по който се реализира проучването, не препоръчва то да се прави за територията на цялата страна, ние решихме да го разпределим на три основни първоначални зони: София, Варна и Пловдив, Стара Загора и Плевен, пише Дарик по повод проучването. Следващото анкетно проучване, което екипът на медията ще осъществи, ще бъде за това кои са най-добрите лекари в Пловдив и Варна.

Повече информация на: http://www.bestdoctors.bg/doctors/speciality/40